logo.jpg Omgeving Zierikzee & Schouwen Duiveland  • Zierikzee

 

StadhuisZZ.jpgZierikzee en Schouwen Duiveland bieden verschillende mogelijkheden bij goed en slecht weer. Zierikzee een monumenten stad is met veel bezienswaardigheden heeft het interessante musea die een bezoek zeker waard zijn.

Een overdekt zwembad met aangelegen sport centrum en een gezellig centrum met terrassen en verschillende eetgelegenheden.


 Klik hier voor meer informatie.


Musea.jpg

  • Musea


Schouwen-Duiveland heeft een hele grote historie... die je in verschillende musea kunt ontdekken, voelen, luisteren en beleven. Samen vertellen ze het verhaal van Schouwen-Duiveland. Op de onderstaande link vind u allerlei informatie over musea op Schouwen Duiveland.

Klik hier voor meer informatie


  • Strand


Strand.jpgUitgestrekt, breed en schoon. Dat is ons strand. Ruim 21 kilometer strand en sommige plekken zijn honderden meters breed! Het behoort tot de mooiste en schoonste stranden van Europa. Het strand is ingedeeld in zones: o.a. familiestrand, natuurstrand, extreme sporten strand. Kies het strand dat bij u past en u kunt ongestoord genieten.


Klik hier voor meer informatie


  • Delta.jpgDeltawerken & Neeltje Jans


Nederland ligt voor meer dan de helft onder de zeespiegel. Voor ieders veiligheid zijn de Deltawerken gebouwd om herhaling van de watersnoodramp van 1953 te voorkomen. Bij Deltapark Neeltje Jans kun je de geschiedenis opnieuw meemaken: Van de watersnood tot en met de bouw van de Deltawerken. Exposities, films en de bezichtiging van de dam geven je een indruk van de enorme kracht van het water. Zelfs vanuit de hele wereld komen gasten de Stormvloedkering bezoeken.

Klik hier voor meer informatie

Translate / Übersetzen

SVR Kamperen bij de boer